De 350 schapen van boer Wietse van Deelen grazen in het voorjaar en in de zomer op de dijk langs de waddenzee vanaf West-Terschelling tot Lies. De Terschellinger lammeren houden het gras van de gepachte zeewering zo kort en sterk. Als de lammeren gespeend zijn, gaan zij de weilanden in en krijgen de kans om in alle rust en ruimte te groeien. Na ongeveer een half jaar worden ze naar Keurslagerij Schaafsma gebracht. Dit Terschellinger lamsvlees van plaatselijke oorsprong is dan ook een pure en eerlijke delicatesse.
Gedurende het hele jaar door bent u bij Keurslagerij Schaafsma aan het juiste adres voor een lekker stukje eilander lamsvlees.
Richting het mooie weer kunt u genieten van een heerlijke lamskotelet, een gemarineerde lamsboutsteak, lamsburgers, lamsspiesjes, lamshaasjes of een heerlijke lamsrack voor bijvoorbeeld op de barbecue.
Voor de wat koudere dagen heeft Keurslagerij Schaafsma lamspoulet, voor een heerlijk stoofpot, lamsschenkels, lamgehakt of een mooie lamsbout aan het stuk.